Tiedotteet

 

SM SUUNNISTUSKILPAILU METSÄMAALLA 2017

Mukana järjestelyissä ovat Loimaan Jankko, Metsämaan Urheilijat ja Rasti-88 Auranmaalta. Talkootyötä tarvitaan varsinaisen kilpailutekniikan lisäksi paikoitukseen, ravintolaan. makkaranpaistoon, lettupisteisiin, rakenteluun, opastuksiin, kahvilaan, juomarasteille. Suunnistuksen ”ammattilaisia” käytetään rastien, lähdön, maalin ja tulospalvelun järjestämiseen.

Kilpailun talkootöistä saavat toimintatuloja monet paikalliset yhdistykset. Paljon on valmistelua etukäteen. Suurin joukko tarvitaan talkooviikonloppuna. Silloin väkeä järjestelyihin tulee noin 130 henkeä.

Kisa kestää yhden päivän lauantai 14.10.2017. Valtaosa sadoista osallistujista ei majoitu paikkakunnalla. Kaukaa tulevat tarvitsevat majoituksen. Voitko tarjota yösijan kodistasi, saunakamaristasi tai vapaa-ajanasunnostasi maksua vastaan? Mikäli voit ja haluat majoittaa suunnistajia, ota jo nyt yhteys Matti Ylitaloon puh 0500-5340550 tai matti.ylitalo(at)invenir.fi Nyt jo suunnistajat haluavat varmistaa majoittumisensa ja mielellään kisapaikkakunnalla Metsämaalla.

 

 

 

 

 

 

 

IMG_20160530_140919 (2)